Kırıkkale'yi dinlemişler

Kırıkkale

Kamuoyunda aylardır tartışılan dinleme skandalının boyutları giderek genişliyor. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın AK Parti il başkanı dahil bir çok kişinin dinlediği yönündeki açıklamasının ardından, dün ulusal basında yer alan habe

 

DİNLEME SKANDALI GENİŞLİYOR
Yurt genelinde yaklaşık 5 aydır tartışılan ve kamuoyunda infiale yol açan dinleme skandalının boyutları her geçen gün biraz daha genişliyor. Daha önce Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın AK Parti il başkanı Mehmet Demir dahil Kırıkkale’de bir çok kişinin dinlendiğine yönelik açıklamasının ardından dün ulusal basında yer alan bir habere göre Kırıkkale’de yaşayan hemen, hemen herkes dinlenmiş. Haberde Vali Yardımcısından bürokratına, siyasetçisine kadar çok sayıda kişinin yasal olarak dinleme yapıldığına vurgu yapılıyor.

TÜM KIRIKKALE’Yİ DİNLEMİŞLİR
Kırıkkale’de yine aynı gerekçelerle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve milletvekili Fatih Köksal, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal`ın danışmanı Ali Çetin, Vali Yardımcısı Ahmet Özşahin Kırıkkale Vali Özel kalem Müdürü, Atanur Aydın`ın dinlendiği ortaya çıktı. Haberde, telefonları dinlendiği ileri sürülen kişilerden bazılarının görev ve unvanlarının yanlış yazılmış olması ise haberin biraz ciddiyetten uzak olduğu izlenimi veriyor. Haber diğer illeri de kapsıyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama